Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Otvoreno priznao

Mohamed Salah: "Sve nagrade bih mijenjao za samo jednu stvar"

Mohamed Salah je odigrao treće finale Lige prvaka s Liverpoolom.

Mohamed Salah i Zlatna kopačka 2018. godine (Foto: Afp)

Otkako je Jurgen Klopp preuzeo momčad Liverpoola, tri su puta igrali finale Lige prvaka, a posljednje prošlog vikenda u sjevernom predgrađu Pariza. Nažalost po njih, ponovno je bio koban Real Madrid koji je slavio 1:0 i stigao do 14. naslova prvaka Europe.

Iako su kroz veći tijek susreta dominirali, Redsi nisu uspjeli pronaći put do mreže Thibauta Courtoisa, sjajnog vratara Kraljevskog kluba koji je ponio titulu najboljeg igrača utakmice. 

Za time posebno žali sjajni egipatski napadač Mohamed Salah koji je u završnici prvenstva ostao i bez titule engleskog prvaka, ali i titule najboljeg strijelca engleskog nogometnog prvenstva.

Salah želi samo jednu stvar

Tek mu utješna nagrada mogu biti Liga Kup i FA Kup, ali i brojne pojedinačne nagrade. 

"Biti prepoznat od strance navijača i sportskih novinara u istoj sezoni je nešto što nikada neću zaboraviti, ali sve pojedinačne nagrade bih dao za priliku da ponovim to finale Lige prvaka, ali nogomet tako ne funkcionira", napisao je Salah na Twitteru pa kasnije dodao:

"Ne mogu riječima opsati koliko smo željeli vratit taj trofej u Liverpool, ali na kraju nismo uspjeli. Ne mogu se dovoljno zahvaliti navijačima na podršci. Bila je to jako duga sezona, ali dio mene želi da sljedeća sezona počne već sutra", zaključio je egipatski napadač koji, prema posljednjim napisima engleskih medija, ne želi potpisati produljiti ugovor s Liverpoolom.

Ne želi produžiti s Liverpoolom?

Navodno ne bi imao ništa protiv transfera u redove suparničkih momčadi engleske Premierlige, a to bi mogao biti težak udarac za Redse koji bi u kratkom periodu vrlo lako mogli ostati bez nekoliko važnih imena.

Sadio Mane je, navodno, sve dogovorio s Bayern Munchenom koji mu je pristao dati ogromnu plaću od 20 milijuna eura, a čini se da je upravo to bio kamen spoticanja.

No neće samo on napustiti Anfield. Odlazi i Divock Origi, a još je upitno što će biti s Naby Keitom, Jo Gomezom, Joel Matipom...

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider