Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"hala madrid"

Modrićevim venama teče bijela krv: Luka novom fotografijom potvrdio svoju ljubav prema Realu!

Luka Modrić još je jednom pokazao da za njega postoji samo jedan klub.

Luka Modrić u dresu Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Na današnji dan prije šest godina Luka Modrić predstavljen je kao novi igrač Real Madrida! Stigao je iz Tottenhama nakon velike drame i sapunice s predsjednikom Spursa Danielom Levyjem, koji ga nije želio pustiti u Madrid. Modrić je štrajkom odlučio isforsirati svoj odlazak u Real i to mu je na kraju donijelo veličanstvene stvari u karijeri.

Šest godina kasnije Modrić u svojoj vitrini trofeja ima četiri Lige prvaka, jedno prvenstvo Španjolske, jedan Kup kralja, tri UEFA-ina Superkupa i tri FIFA Svjetska prvenstva. Zahvaljujući svojim igrama u Realu, ali i naravno reprezentaciji na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Modrić je kandidat za najboljeg igrača godine.

Modrić je ovog ljeta bio velika želja milanskog Intera, no talijanski velikan nije uspio slomiti predsjednika Reala, koji nakon gubitka Cristiana Ronalda nije želio ostati bez još jedne velike zvijezde. Nakon što je bilo jasno da ostaje, Modrić je u nekoliko navrata potvrdio da je vjeran Realu i da u nijednom trenutku nije na silu želio otići. to je napravio i u ponedjeljak, kada je fotografijom i kratkom porukom obilježio šest godina od svog dolaska u klub.

"Šest godina u najboljem klubu na svijetu. Hala Madrid! Najbolje stvari nikada ne dolaze na jednostavan način", napisao je ispod fotografije naš reprezentativac.

 

6 years playing for the best club in the world.#HalaMadrid #TheBestThingsNeverComeEasy

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider