Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NOVI FANTASTIČNI PAS

VIDEO Modrić ušao u 88. minuti pa u prvoj akciji fenomenalno "skuhao" gol i potvrdu pobjede

Real Madrid savladao je na gostovanju Real Valladolid rezultatom 0:2.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Još jednom smo se uvjerili kako genijalcu poput Luke Modrića ne treba puno da bi odradio vrhunski posao, odnosno da bi samo jednim potezom napravio nešto za što je drugima potrebna cijela utakmica.

Real Madrid slavio je na gostovanju kod Valladolida rezultatom 0:2, a bila je to utakmica gdje su dugo lomili domaćina. Zapravo, sve do 83. minute, kad je došlo do kaznenog udarca koji je u pogodak pretvorio Karim Benzema.

Zvijezde se ne uvodi u 88. minuti? Ili...?

Luka ovu utakmicu nije započeo, a kako se bližio kraj, tako se sve više činilo da neće niti dobiti priliku. Posebno jer rijetko tko uvodi velike zvijezde tako da im daje par minuta u terenu.

No, Carlo Ancelotti je ovog puta svoju desetku odlučio uvesti u 88. minuti te su Luki samo par minuta bile dovoljne da doslovno zaključi utakmicu onime što najbolje radi, čudesnim dodavanjem.

Već u prvoj akciji kako je Luka bio na terenu, Real je poveo 2:0. Držali su posjed i tražili prostor, a onda je loptu uz lijevu aut liniju dobio Eduardo Camavinga. Odigrao je odmah za Modrića, da bi hrvatski maestro onda odradio nešto svoje magije. 

Ovo može samo veliki Luka

Iz prve je vanjskom poslao fantastičnu loptu u prostor za Camavingu, koji je pobjegao obrani te asistirao Karimu Benzemi. Zlatnoj lopti nije bilo teško postići pogodak i time zaključiti utakmicu, no jasno je kako je čudesno dodavanje Modrića bilo ono što je slomilo obranu i zapravo izgradilo ovaj pogodak.

Real je ovom pobjedom trenutno za jedan bod pretekao Barcelonu, koja svoj susret ovog kola igra sutra.  Na domaćem terenu čeka ih gradski derbi protiv Espanyola.

Sjajnu akciju za drugi gol Reala, uz spomenuti fantastičan potez Modrića, pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider