Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
prekinuo šutnju

Modrić odgovorio na optužbe iz Italije: "To je najveća budalaština u povijesti"

Luka Modrić negirao je optužbe iz Italije da je on bio taj koji se ponudio milanskom Interu.

Luka Modrić (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Konačno se Luka Modrić, barem djelomično, oglasio po pitanju potencijalnog transfera u Inter, koji se zatvaranjem tržišta u Italiji ipak nije realizirao. Modrić je reagirao na jednu objavu na društvenim mrežama, koja je glasila:

"Prema pisanju Gazzette dello Sport, Luka Modrić je bio taj koji je kontaktirao Inter, a ne obrnuto, jer je želio igrati s trojicom svojih sunarodnjaka - Brozovićem, Perišićem i Vrsaljkom".

Modrić je naišao na tu tvrdnju i odgovorio sa svog Instagram profila.

"To je najveća budalaština u povijesti".

Modrićeva poruka na Instagramu (Screenshot) Modrićeva poruka na Instagramu (Screenshot)

Podsjetimo, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, gdje je Hrvatska predvođena Modrićem osvojila srebrnu medalju, pojavio se interes Intera za našeg kapetana. Priča je trajala sve do posljednjih sati prijelaznog roka u Italiji, no Real je bio vrlo čvrst u svom stavu da Luka nije na prodaju.

Nakon završetka prijelaznog roka Real je najavio tužbu protiv Intera koji je bez dopuštenja kontaktirao Modrića, što je prema pravilniku FIFA-e zabranjeno, osim u slučaju da igraču ističe ugovor za manje od šest mjeseci. Inter je negirao optužbe Reala, a onda se pojavila i vijest da se Modrić sam ponudio talijanskom velikanu iz Milana.

Što je točno istina možda ćemo saznati jednog dana, no ono što je sigurno je da će kapetan Hrvatske nastaviti svoju suradnju s Realom barem do zimskog prijelaznog roka, kada je nova prilika za druge klubove da ga pokušaju "oteti".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider