Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka je sretan

Modrić se oglasio nakon ispadanja Barcelone, spomenuo ispunjeno obećanje

Luka Modrić čestitao je Kristijanu Jakiću na izbacivanju Barcelone iz Europske lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Eintracht iz Frankfurta priredio je veliko iznenađenje pobijedivši Barcelonu s 3:2 na Camp Nouu, čime je izborio polufinale Europske lige protiv West Ham Uniteda.

Nijemci su slavili pred oko 25 tisuća svojih navijača, koji su velebni Barcin stadion učinili svojim domaćim terenom. Bila je to čudesna noć za sve navijače Eintrachta, a ponajviše za one koji su u sudjelovali u navijačkoj invaziji na Kataloniju.

Svih 90 minuta u pobjedi kluba iz Frankfurta igrao je nezamjenjivi Kristijan Jakić. Bivši nogometaš Splita, Lokomotive i Dinama oduševljava u Bundesligi, a ovakvi ga veliki rezultati približavaju mjestu u avionu za Katar.

gol expired Atletico objasnio reakciju Šime Vrsaljka i poslao novu snimku: Evo što se dogodilo prije incidenta u tunelu divider

Bit će još dosta utakmica Vatrenih u ovoj godini, čak šest u Ligi nacija, na kojima će Jakić pokušati uvjeriti Dalića da ga vodi na Svjetsko prvenstvo, no ovakvi uspjesi sigurno će pomoći u toj odluci.

Modrić čestitao

Jakiću se na Instagramu nakon pobjede javio i Luka Modrić, koji mu je čestitao riječima:

''Bravo! Obećanje ispunjeno.''

Ne znamo točno što je Jakić obećao Modriću, ali kapetan Vatrenih se sigurno neće žaliti što je Eintracht izbacio Realova najvećeg rivala koji je Luku i ostatak momčadi nedavno ponizio u El Clasicu.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider