Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tvrdi marca

Modrić ostaje u Real Madridu! Perez i Luka stisnuli ruku

Luka Modrić ostaje najmanje još jednu sezonu u Real Madridu.

Luka Modrić (Foto: Afp)

Luka Modrić ostaje u Real Madridu, vrišti s naslovnice Marce!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije dogovorio je produljenje suradnje s Real Madridom na još jednu godinu nakon što se sastao s predsjednikom Florentinom Perezom.


''Dobre igre posljednjih tjedana, apsolutna predispozicija Hrvata da nastavi uživati u klubu koji smatra najboljim na svijetu i najboljem okruženju za igranje nogometa, kao i odluka vodstva kluba da ne nastave rušiti šampionsku momčad nakon odlaska Kroosa i više nego izglednog odlaska Nacha dovele su do novog ugovora za jednog od najvećih igrača u povijesti kluba'', piše Marca.

Članska iskaznica Dinama Dinamo se pohvalio rastom članova, prešli su brojku od 30 tisuća divider

Marca također navodi da Modrić nije razmišljao u smjeru Tonija Kroosa, odnosno o mirovini, već da je njegov cilj umiroviti se nakon Svjetskog prvenstva 2026. godine koje se održava u SAD-u, Kanadi i Meksiku.

Još jedan od Modrićevih argumenata za produljenje ugovora je ispisivanje povijesti, jer će Luka moći skinuti Puksasa s vrha kao najstarijeg igrača koji je nastupio za Real Madrid. Mađar je tada imao 39 godina i jedan mjesec, a Luka će ga na jesen zasigurno nadmašiti.

Tko će večeras osvojiti Kup?

Ukupno glasova:

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider