Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pred finale u Parizu

Legenda upitala Modrića do kad misli igrati: On se usporedio s bivšim igračem Dinama

Hrvatski kapetan Luka Modrić porazgovarao je s legendarnim Steveom McManamanom, bivšim igračem Reala i Liverpoola, uoči finala Lige prvaka.

Modrić i McManaman (Foto: Screenshot)

Sva domaća prvenstva i kupovi po Europi su manje-više završena, znaju se pobjednici Europske lige i Konferencijske lige, ostao je još šlag za kraj – veliko finale Lige prvaka između Real Madrida i Liverpoola.

Hrvatska će i ove godine imati svog predstavnika u toj utakmici, peti put u karijeri će to biti naš kapetan Luka Modrić. Ovog puta u Parizu ima priliku postati najstariji veznjak u povijesti koji je osvojio Ligu prvaka s 36 godina, a u intervjuu za BT sport s legendarnim Steveom McManamanom u šali je rekao kako ne planira još tako brzo stati.

Igrat ću do 50. kao Miura

"Pa do kad ćeš ti igrati, 42, 43? Do 50., kao Kauzuyoshi Miura“, nasmijao se Luka Modrić na startu.

Već si dugo u ovom klubu, što ga čini tako posebnim?

"Real je najbolji klub na svijetu, vrlo jednostavno. Svi ti trofeji koje je klub osvojio, samo kad pogledate Ligu prvaka i shvatite da imamo 13 naslova, to govori puno,“ rekao je.

Tko je favorit?

"U finalu nema favorita. Liverpool je sjajna momčad, imali su odličnu sezonu. Mi smo pobijedili nekoliko velikih momčadi, PSG, Chelsea i City i sve te momčadi bile su favoriti protiv nas pa nas nisu prošli.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider