Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko je bolji u...?

Modrić i Kroos se dobro nasmijali na pitanja: Nijemac spominjao i hrvatsku glazbu

Luka Modrić i Toni Kroos bili su prvi gosti Realova serijala Teammates na Twitteru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čudesni Realov dvojac u veznom redu jedan je od stupova Reala koji je poharao Europu u čak četiri navrata. Ono što su nekadašnjoj Barceloni bili Xavi i Iniesta, to su još uvijek Realu Luka Modrić i Toni Kroos.

Nije stoga ni čudno da su bili izbor za prvi dio serijala Teammates na Realovom Twitteru u kojem su zajednički odgovarali na postavljena pitanja.

Od zanimljivijih našlo se i ono tko bi mogao postati izbornik svoje zemlje. Tu je Kroos ispalio ''Luka''. A tko glasno pojačavanja glazbu u automobilu? Kroos je samo komentirao ''hrvatska glazba'', dok mu je Modrić vratio da on pušta svoju njemačku.

Dvojac se dobro nasmijao kod nekih odgovora. Modrić smatra kako bi ga Kroos pobijedio u tenisu jer je čuo da dobro igra te da bi bio bolji u igranju FIFA videoigre. Luka kaže kako mu to ne ide, dok Kroos kaže kako mu ide jer vježba sa sinom.

Tko bi prije zabio s centra? Modrić je odmah pokazao na Kroosa. Na pitanje tko ima jači udarac rekli su kako se njihovi udarci zasnivaju na tehnici, a ne snazi. Modrić misli i kako Kroos bolje izvodi udarce iz kuta.

Pogledajte što su još odgovarali u ovoj anketi…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider