Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
uživancija

VIDEO Modrić i Kovačić u Dubrovniku isprobali kulinarske vještine i pozvali Beckhama

Vatreni su su u restoranu isprobali svoje kulinarske vještine, a zajedno s vlasnikom su pozvali i Davida Beckhama da im se pridruži.

Mateo Kovačić i Luka Modrić (Foto: Instagram/Screenshot)

Hrvatski nogometaši nakon ispadanja s Eura 2024. trenutno uživaju na odmoru, a svako ljeto zajedno provode i veliki prijatelji, Luka Modrić i Mateo Kovačić.

Sjajni hrvatski dvojac stigao je i do Dubrovnika, a jednu večer su iskoristili za odlazak u popularni restoran Gastro mare u Kobašu.

Vatreni su su u restoranu isprobali svoje kulinarske vještine, a zajedno s vlasnikom su pozvali i Davida Beckhama da im se pridruži.

Naime, prošlo ljeto je baš u tom restoranu slavni Englez uživao s obitelji, a vrhunske specijalitete je objavio i na svom Instagram profilu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Desetak dana prošlo je od poraza Donne Vekić u polufinalu Wimbledona, meča u kojem su je doslovno dva poena dijelila od finala najvećeg svjetskog turnira.

Donna je nakon svega odmorila na Jadranu te je sada, iako je Wimbledon i dalje na pameti, spremna za olimpijsku medalju: "Nisu se dojmovi još slegnuli, ali na putu je prema tome. Uspjela sam se odmoriti par dana i krenula sam s pripremama za Pariz. U tenisu nikad nema kraja." 💪

📷: Damir Krajac/CROPIX
Nogometaši Hajduka i Osijeka su saznali imena potencijalnih protivnika u 3. pretkolu Konferencijske lige.

Ako momčad Gennara Gattusa opravda ulogu favorita i svlada HB Torshavn, onda ih u trećem pretkolu čeka poraženi iz dvoboja Trabzonspor - Ružomberok.

Što se pak tiče Osječana, oni prvo moraju svladati Levadiu iz Tallinna, a onda u trećem pretkolu idu na pobjednika dvoboja između Zire i DAC.

📷 AFP
Rijeka saznala ime potencijalnog protivnika u 3. pretkolu Europske lige, a to će biti pobjednik dvoboja Šerif - Elfsborg.

📷 AFP
Domagoj Vida se nakon 14 godina oprostio od igranja za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, a u nizu reakcija je i ona Matea Kovačića koji mu je posvetio zaista prekrasnu objavu.

"Koliko god mi ovo teško palo, a tebi sigurno još puno teže, baš sam sretan što smo imali priliku zajedno boriti se za najljepši dres i proslaviti najveće trenutke hrvatske reprezentacije. Voli te Kova!", poručio je Kovačić. ❤️🇭🇷

📸: Ante Cizmic/CROPIX