Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uvjeti za dolazak

Mobilizacija za Šerif: Dinamo pozvao navijače i objavio tko ima pravo ući na stadion te cijene ulaznica

Dinamo je na objavio uvjete za dolazak na stadion i cijene ulaznica za utakmicu sa Šerifom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamovi igrači i treneri pozvali su navijače da dođu u što većem broju na uzvratnu utakmicu play-offa za Ligu prvaka protiv moldavskog Šerifa.

Budući da Modri love poraz od 3:0 iz Tiraspola, dobro će im doći navijačka podrška u nastojanju da dostignu i prestignu Šerif.

Dinamo je na svojoj web stranici objavio uvjete za dolazak na stadion i cijene ulaznica.

Prenosimo dio priopćenja:

„Sukladno Odluci o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja koju je donio Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske 18. lipnja 2021. godine, sportska natjecanja i treninzi mogu se održavati samo bez gledatelja.

IZNIMNO se, prema članku 5. iste Odluke, sportska natjecanja mogu održati uz prisustvo više od 100 gledatelja jedino uz uvjet da svaka osoba prisutna na stadionu (svaki gledatelj, tehničko i organizacijsko osoblje) posjeduje EU digitalnu COVID potvrdu.

ODLUKA STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE

 

GNK Dinamo donio je odluku da će na uzvratnoj utakmici play-offa Lige prvaka Dinamo - Sheriff, u srijedu 25. kolovoza s početkom u 21:00h na stadionu Maksimir, omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštivanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno posjedovanje EU digitalne COVID potvrde.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom ulaska na stadion Maksimir te je obvezan imati sa sobom potvrdu za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora nadležnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo.

Cijene ulaznica za utakmicu Dinamo - Sheriff

Tribina sjever dolje 60kn
Tribina sjever gore 60kn
Tribina jug 60kn
Tribina zapad gore 80kn
Tribina zapad dolje 100kn“, među ostalim stoji u priopćenju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider