Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pisao gluposti

Mladi Portugalac od 45 milijuna eura žestoko se sprdao sa Šimićem, sinoć je upoznao karmu

Silva je mlada portugalska zvijezda, već vrijedi 45 milijuna eura, a nakon utakmice 2022. na Twitteru se sprdao s mladim Hrvatom.

Roko Šimić (Foto: Guliver image)

Nogometaši Red Bull Salzburga sinoć su napravili malo iznenađenje u Ligi prvaka. Austrijanci su pobijedili slavnu Benficu u gostima 2:0 i savršeno započeli grupnu fazu.

Junak večeri bio je mladi hrvatski nogometaš Roko Šimić. Sin legende Vatrenih zabio je gol i asistirao za 2:0. Kasnije je proglašen i igračem utakmice, a Portugalci su se pitali: ''Tko je sada ovaj?''

Salzburg je poznat po sjajnim mladim igračima, a 25. travnja 2022. nisu se baš proslavili. U juniorskoj Ligi prvaka Benrfica je pobijedila Salzburg čak 6:0, a u toj je utakmici igrao Roko Šimić, kao i Antonio Silva kod Benfice.

Mads Bidstrup slavi na Luzu Šimić, Sučić i ekipa ostvarili su sjajnu pobjedu, no također su se upisali u povijest na nevjerojatan način divider

Silva je mlada portugalska zvijezda, već vrijedi 45 milijuna eura, a nakon utakmice 2022. na Twitteru se sprdao s mladim Hrvatom.

''Šimić'', napisao je Silva i dodao emotikon ruke koja pozdravlja.

Da se u životu sve vrati sinoć se i dokazalo. Naime, Silva je doživio poraz na malo većoj sceni, uništio ga je baš Šimić, a on je u 13. minuti izašao iz igre jer je zaradio crveni karton.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider