Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Maksimirska zvijezda

Mislav Oršić ekskluzivno za Dnevnik Nove TV: "Ne bih se bunio da završim karijeru u Dinamu"

Mislav Oršić u intervjuu za Dnevnik Nove TV poručio je da ne bi imamo ništa protiv da završi karijeru u Dinamu…

Na zimu je oduševio navijače ostankom unatoč bogatoj ponudi iz Engleske, potom je nosio Dinamo do novog naslova prvaka Hrvatske, a sada Mislav Oršić ekskluzivno za Dnevnik Nove TV poručuje da se ne bi bunio da završi karijeru na Maksimiru!

No ostaje li sigurno na ljeto te nada li se pored Ivana Perišića izboriti za minutažu u dresu Vatrenih - otkrio je Stipi Antonijeviću.

Četiri sezone ste u Dinamu, osvojili ste i četiri naslova prvaka. Je li vam ovaj posljednji najdraži s obzirom na to da je bio i najneizvjesniji?

Hrvatska reprezentacija slavi pobjedu na Poljudu Vječna žal: Kakva bi bila reprezentacija Hrvatske početkom 80-ih? "Bili bi brutalno jaki, igrali bi u finalima kao i Vatreni" divider

„Može se to tako reći, baš iz razloga što je bilo tako gusto. Prijašnje sezone su znale završiti pet-šest kola prije kraja prvenstva, tako da i to slavlje nema smisla jer prođe ta cijela euforija. Posebno je i to što su se navijači još više zbližili s klubom i momčadi, a to nam jako puno znači.“

Mislav Oršić: Ne bih se bunio da završim karijeru u Dinamu

Kako ste vidjeli Hajduk, Osijek i Rijeku i možemo li reći da sljedećih sezona Dinamo se neće moći radovati naslovu prvaka pet-šest kola prije kraja?

„Mislim da je počelo od prošle sezone i da će biti sve jače i jače. Sva tri naša konkurenta su se pojačavali, a ove sezone su svi bili na jednom jako visokom nivou. Nama je bilo stvarno teško u svakoj utakmici u Prvoj HNL. Sve je to dobro za hrvatski nogomet. Moramo svi nastaviti raditi ovako da bi doveli hrvatsku ligu na još veću razinu“, kazao je Oršić.

Niko Kovač (Foto: AFP) Niko Kovač našao novi klub: Bivši hrvatski izbornik sjeda na klupu poznatog kluba divider

Sve najviše zanima vaša budućnost. Zimus ste imali ponudu Burnleyja, no ipak ste ostali u Dinamu. Što će biti u ljetnom prijelaznom roku? Ostajete ili odlazite?

„To se nikad ne zna. Potpisao sam ugovor na još četiri godine i ako ostanem tu, bit ću sretan.“

Što je vaša osobna želja? Je li to Premierliga, želja da se svaki vikenda ogledati s najvećim igračima?

„Kad ste tako postavili pitanje, normalno da je svakom igraču san igrati u jednoj od najjačih liga svijeta. No vidjet ćemo, što će biti to se nikad ne zna. Ne bih se bunio da završim karijeru u Dinamu“, kazao je Oršić.

Cijeli intervju pogledajte u videoprilogu. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider