Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
liga prvaka kuca na vrata

Dinamov ''brzi vlak'' poziva na stadion: ''Bilo bi lijepo da Maksimir bude pun, treba nam podrška navijača''

Dinamo je sjajnim drugim dijelom utakmice u Bernu stigao blizu ostvarenja sna, plasmana u Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska bi vrlo lako opet mogla imati predstavnika u Ligi prvaka. Bio bi to nekako lijepi nastavak priče nakon finala Svjetskog prvenstva. Nažalost, Hajduk, Rijeka i Osijek nisu uspjeli preživjeti u Europi pa će Dinamo biti naš jedini predstavnik ove jeseni na euro sceni.

Europska je liga već osigurana, ali klubu iz Maksimira Liga prvaka bi bila pravi ''jackpot''. Pogodak Mislava Oršića u prvoj utakmici play-offa u Bernu mogao bi se pokazati presudnim iako je još dugih 90 minuta ispred Dinama i Young Boysa.

''Utakmica je bila dosta teška. Primili smo gol odmah na početku i to je usmjerilo susret. Nismo imali neke šanse u prvom dijelu. U drugom nam je bilo puno lakše, izjednačili smo i ostvarili pozitivan rezultat. Sretan sam naravno i zbog svog pogotka'', rekao je Oršić nakon utakmice.

25-godišnjak se pokazao kao sjajan posao zagrebačkog kluba. Juri kao brzi vlak na lijevom krilu i zbilja ga je užitak gledati.

''U uzvratu igramo doma, pred našim navijačima, nadamo se dobrom rezultatu i prolazu u Ligu prvaka. Bilo bi lijepo da Maksimir bude pun, treba nam podrška navijača'', prenosi njegove riječi službena stranica Dinama.

Nenad Bjelica ''iskemijao'' je neki novi Dinamo, neopterećen, skroman u najavama i ubojit na terenu. Liga prvaka kuca na vrata maksimirske šume…
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider