Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"oduvijek sam to želio"

Dinamo mu ispunio dječački san: Mislav Oršić novi je igrač Modrih!

Novi trener Nenad Bjelica nije gubio vrijeme i brzo je doveo prvo pojačanje u redove Dinama za iduću sezonu.

Mislav Oršić (Foto: Dinamo Instagram) (Foto: Dinamo Instagram)

Ovog petka Dinamo je dobio novo pojačanje. Talentirani 25-godišnji krilni igrač Mislav Oršić stigao je u Zagreb iz južnokorejskog kluba Ulsan Hyundai, a momčadi će se priključiti na okupljanju 18. lipnja.

Oršić je rođen u Zagrebu, a karijeru je započeo u Kustošiji. Nakon toga nogometni ga je put odveo u Inter iz Zaprešića, a zatim je igrao za talijanski klub Spezia. Nosio je do sada dres Rijeke, Celja (Slovenija) i Jeonnam Dragons (Južna Koreja) i kineskog kluba CC Yatai. Oršić je do sada upisao i nekoliko nastupa za mladu reprezentaciju Hrvatske (četiri nastupa, 2013.).

S obzirom na to da je Mislav ''dečko iz Zagreba'', dolaskom u Dinamo ostvarila mu se velika životna želja i njegov dječački san:

"Jako sam sretan što sam dobio priliku igrati u Dinamu, to je oduvijek bila moja dječačka želja. Iznimno sam ponosan na to što me klub odlučio dovesti i zahvaljujem na ukazanom povjerenju. Moram reći da sam posebno sretan jer se vraćam u Zagreb.

Što se tiče uspjeha kluba, Dinamo je sezonu završio osvajanjem dvostruke krune, a siguran sam da su u novoj sezoni pred svima nama brojni uspjesi. Dat ću sve od sebe da se zajedno veselimo dobrim rezultatima i pobjedama", rekao je nakon potpisivanja ugovora za klupsku stranicu Dinama.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider