Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
interni dogovor

Dinamo prodaje Oršića? Na Maksimir stiže ponuda engleskoga kluba koju će teško odbiti

Oršić je već nekoliko sezona glavni igrač Dinama, a mogao bi otići i napraviti transfer karijere.

Galerija Mislav Oršić protiv Tottenhama Mislav Oršić protiv Maroka Mislav Oršić +2 Mislav Oršić

Mislav Oršić mogao bi napustiti Dinamo u zimskom prijelaznom roku i potpisati za engleskog prvoligaša.

Vijest je to koju donose Sportske novosti. Isti izvor tvrdi da je sve spremno za transfer i odlazak važnog igrača Modrih.

Prema menadžerskim izvorima iz Engleske, na Maksimir bi danas tijekom dana ili najkasnije sutra trebala doći ponuda između šest i osam milijuna eura. Izvor ne navodi ime engleskog kluba, ali tvrdi da ponuda sigurno stiže.

Interni dogovor Dinama i Oršića

Potvrđeno je da je Burnley htio Mislava Oršića prošle zime, transfer je bio jako blizu realizacije, no napadač Dinama je odlučio ostati na Maksimiru i poručio da za njega nema većeg kluba od Dinama.

No nije tu Oršić sebi zatvorio vrata drugih klubova. Naprotiv, javna je tajna da ima dogovor s Dinamom: Ako dođe ponuda koja se njemu sviđa, može odmah može napustiti klub.

Oršić je već nekoliko sezona glavni igrač Dinama. Pogotovo je fenomenalan u Europi gdje je rušio velikane, sjajan je bio protiv Engleza. Golovima je rušio Tottenham, West Ham i Chelsea.

Mislav Oršić prema Transfermarktu vrijedi deset milijuna eura, no nije realno očekivati da će baš za taj iznos napustiti Maksimir, ipak je već napunio 30 godina.

Oduševio u Katru

Oršića je nogometni svijet upoznao protiv Tottenhama kada je bio vijest broj jedan. Svi su se pitali tko je taj igrač koji je utrpao tri gola Spursima i izbacio ih iz Europe. No napadač Dinama tu nije stao, nastavio je s vrhunskom igrom, a kruna svega je gol za broncu na Svjetskom prvenstvu u Katru. Odmah je rekao da mu je to najveći gol u karijeri. 

Njegova golčina u Katru na asistenciju Marka Livaje dugo se prepričavala u svjetskim medijima, a sve tu to gledali i menadžeri europskih klubova, a kako kažu, Englezi su najviše zagrizli. Mogu dobiti sjajnog igrača za samo osam milijuna eura, što Englezima nije puno izdvojiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider