Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čestitao Rijeci

Karoglan nakon Rijeke: ''Livaja? Problem sa zglobom izgleda ozbiljno''

Trener Hajduka Mislav Karoglan prokomentirao je poraz od Rijeke 1:2.

Mislav Karoglan (Foto: Bozo Vukicevic/Cropix)

Hajduk je poražen na otvaranju proljetnog dijela sezone protiv Rijeke na Poljudu 1:2 u 20. kolu SuperSport HNL-a.

Momčad Željka Sopića tako je zbog boljeg međusobnog omjera zasjela na prvo mjesto prvenstvene ljestvice. Trener Mislav Karoglan stao je pred kamere MaxSporta nakon susreta.

''Nisam očekivao ovakav start. Čestitke Rijeci na tri boda. Svakako težak poraz za nas, očekivao sam da će nas taj prvi gol rasteretiti i da ćemo imati puno više od nogometa. Spremali smo se na aute, ali opet kod prvog gola stojimo predaleko, ne dupliramo Obregona… Čestitke Rijeci još jednom'', rekao je Karoglan na početku pa dodao:

Željko Sopić Sopić poslije velike pobjede: "Ništa, prva benzinska je moja pa poslije trening u dva ujutro" divider

''Očekivao sam da ćemo imat puno više loptu, ulaziti u međuprostore, međutim to nije bio slučaj. Gurali su nas desno, imali smo i ozljedu Pukštasa koji nije bio pravi, Moufi se ozlijedio. Na kraju se i Marko ozlijedio, imali smo dosta peha, ali ne umanjivam pobjedu Rijeke'',,

Ozljede i kartoni - problem za Osijek

Livaja je na kraju utakmice izašao zbog ozljede gležnja, Pukštasu je puknula arkada, a i Moufi je šepajući napustio travnjak.

''Marko ima problem sa zglobom, izgleda ozbiljno. Imamo treće žute - Sahiti i Sigur, ali imamo dovoljno širine za Osijek'', rekao je o delikatnoj situaciji pred gostovanje na Opus Areni.

Kleinheisler?

Francuska Francuska je prvak Europe! Poslije produžetka sredili Dansku za svoj četvrti naslov divider

''Bio je dobar, on ima svoju kvalitetu, međutim imali smo određeni broj igrača koji nije bio na nivou, ali kažem, kada je sve loše, to je sve na meni'', iskreno je rekao.

Kako će se poraz odraziti na momčad?

''Nisam letio ni kada smo pobjeđivali, neću ni sad dramatizirati. Ovo je maraton, imamo svoje šanse za titulu'', zaključio je strateg Bijelih.

Tko će se do kraja boriti za naslov?

Ukupno glasova:

 

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider