Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak poraz od Dinama

VIDEO Mišković za Dnevnik Nove TV otkrio sudbinu Cosmija na klupi Rijeke

Serse Cosmi upisao je težak poraz na klupi Rijeke od Dinama u posljednjem kolu prvog dijela HNL sezone.

Nogometaši Dinama demolirali su Rijeku (7:2) u posljednjem susretu 17. kola SuperSport HNL-a na Rujevici i tako okončali prvenstvo na prvom mjestu sa šest bodova prednosti.

Nakon utakmice ljutiti su navijači čekali igrači ispred parkinga, počastili su ih različitim uvredama, pa čak i zaprijetili batinama. Da situacija ne bi izmaknula kontroli interventna je policija okružila stadion, ali i navijače. Srećom, sve je ostalo samo na uvredama.

Reporter Marko Šepat za Dnevnik Nove TV razgovarao je s predsjednikom Damirom Miškovićem koji je otkrio je li Serse Cosmi još uvijek trener:

"Ostavio bih to za sutra, ne bi bilo pošteno jer još uvijek nismo razgovarali", rekao je Mišković.

Talijanski strateg, bez ikakve dvojbe, ima ime, imidž u Italiji, ali je trener koji je veliku većinu karijere vodio klubove s kojima se borio za ostanak:

gol expired FOTO Armada brutalnom porukom ispratila nogometaše Rijeke: "P**ke odlazite" divider

"Nitko u klubu, pa ni on, nije rekao da se borimo za ostanak. Klupski ciljevi su i dalje isti. Borimo se za vrh tablice u Hrvatskoj", rekao je predsjednik Rjieke pa dodao kako nije čuo od svog trenera da se Rijeka bori za ostanak, odnosno da spašava živu glavu.

"On je došao kao iskusan trener, trener koji ima iskustvo u Serie A i Serie B. Smatrali smo da će napraviti bolji rezultat nego što je napravio".

Rijeka je s talijanskim trenerom na klupi ispala iz Kupa, nije uspjela zaredati nekoliko pobjeda u prvenstvu, a sada je i dobila sedam golova od Dinama:

"Sigurno da nešto nije dobro. Ne bi rekao da su igrači loši koji su došli ovog ljeta. Jednostavno, dogodila se takva situacija, prvi put u deset godina. Imamo puno vremena za razmišljanje kako ćemo ići naprijed. Moramo napraviti redizajn i idemo naprijed".

Progovorio o odlasku Gorana Tomića

"Nisam se razišao s Tomićem. On se razišao s Rijekom, on je imao još godinu dana ugovora s Rijekom. On je odlučio da više ne želi biti na Rujevici.

Rekao je da je otišao jer smo mu prodavali igrače, ali svi prodaju u Hrvatskoj. Ako ćemo realno, Rijeka prošle godine nije nikoga prodala. Otišli su neki igrači, ali to nisu bili igrače koje je Tomić želio na polusezoni", zaključio je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider