Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sprema se Unosan transfer

Mišković potvrdio i izvjesio cijenu: Srebrni Vatreni odlazi iz Rijeke

Rijeka bi ovom prodajom zaradila oko polovice proračuna za sljedeću sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativac Filip Bradarić će napustiti Rijeku, potvrdio je predsjednik viceprvaka Hrvatske Damir Mišković.

Mišković je u razgovoru za Novi list rekao da postoje brojne upiti za Bradarića, a cifra koju Rijeka traži vrti se oko šest milijuna eura.

Novi list prenosi i da je Cagliari, klub za koji je ovoga ljeta potpisao Darijo Srna, prema pisanju talijanskih medija spreman ponuditi oko sedam milijuna eura za Bradarića. U igri su navodno i španjolski i francuski klubovi.

Prodajom Bradarića Rijeka bi uprihodila otprilike polovicu proračuna za sljedeću sezonu.

''Ne znam je li 12 ili više milijuna. Nismo još zaokružili financijsku konstrukciju. Napravit ćemo sve da budemo u tim okvirima, možda malo više'', rekao je Mišković.

Mišković je najavio da će biti i dolazaka te da će Rijeka zamijeniti svakog igrača koji će napustiti Rujevicu. Vjeruje da će Matjažu Keku ostati dovoljno kvalitete za napad na novi naslov prvaka.

''Želimo igrati agresivno i brzo, presing sa srcem i hladne glave zabijati golove. Kao što je to bilo posljednjih pet godina. Ova Rijeka je spremna za lov na naslov prvaka'', najavio je Mišković.

Bradarić je na Svjetskom prvenstvu nastupio u utakmici protiv Islanda, ušavši u igru u 65. minuti. Prema statističkom portalu Whoscored, zaradio je ocjenu 6,18, a imao je stopostotnu točnost dodavanja (10/10) u hrvatskoj pobjedi 2:1.

Najveći transfer u povijesti Rijeke ostvario je, prema Transfermarktu, Andrej Kramarić koji je otišao u Leicester za devet milijuna eura. Slijede Franko Andrijašević s 4,25 te Matej Mitrović s 4,2 milijuna eura.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider