Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
OD PJACE SE NAJEŽI

Mišković potvrdio da želi titulu te stao u obranu Sopića: "Meni je to fora, nikoga ne vrijeđa"

Predsjednik Rijeke otvoreno o napadu na titulu, interesu za igrača, Marku Pjaci te Željku Sopiću.

Damir Mišković (Foto: Damir Skomrlj / CROPIX)

Priče kako Rijeka nema pritisak potpuno su besmislene, poručuje Damir Mišković za Dnevnik Nove TV.

"Ja ga imam, ja ne znam tko ga nema, ja ga imam sigurno", rekao je predsjednik Rijeke, dodavši:

"Sigurno da se bavimo sportom da pobjeđujemo. Ima pet utakmica, ako pobijedimo svih pet do kraja, vjerojatno ćemo biti prvaci. Ali ako se i ne desi, nije kraj svijeta, odigrali smo fantastičnu sezonu."

"Definitivno ćemo se boriti do kraja, s Dinamom igramo još tri utakmice pa neka pobijedi tko je bolji", nastavio je.

Strani suci su dobra odluka, Hajduk ga je neugodno iznenadio

Presudan bi mogao biti međusobni derbi na Rujevici 5. svibnja,  pravdu će dijeliti strani suci čije dovođenje Mišković pozdravlja.

"Bilo je neophodno jer mislim da nismo imali to, da bi bio pakao na svaki faul, svaki žuti, bio bi pakao svima nama u hrvatskom nogometu do kraja sezone."

A hrvatski klupski nogomet uživa jednu od najuzbudljivijih sezona - bilo bi još napetije da Hajduk nije tako rano ispao iz borbe za naslov.

"Sigurno da me iznenadilo, ja sam mislio da će oni biti do kraja više nego konkurentni sa svima", rekao je o Hajduku, nastavivši:

"Ali istina da kad smo ih dobili na Poljudu, i kad smo vidjeli lakoćom – jer se nisam nadao da ćemo tako lagano dobiti – tu utakmicu dolje, zbilja sam vidio da imamo velike šanse da ih ubrzo prestignemo."

Još tri utakmice protiv Dinama

I dok su na Poljudu iz euforije zapali u turbulencije, na Maksimiru obrnuto:

"Turbulencija je završena, vidimo kako igraju, vidimo da pobjeđuju, a na nama je da ih dobijemo. Još jednom čestitam novim ljudima u Dinamu, pogotovo Zajecu, mislim da je pred njima dobra budućnost, ali evo tu smo mi da im poremetimo planove."

"Kako god se završila sezona, Mišković trlja ruke - niz riječkih aduta sjajno kotira na nogometnom tržištu:Pitaju za sve, počevši od Fruka, Pašalića, Labrovića, Galešića, Radeljića, Selahija, svi su u izlogu jer igraju jako dobro i to su i zaslužili. Ajmo pričekati prijelazni rok da vidimo na papiru ponude. Zasad su veliki interesi, ali nemam još ništa na papiru", moglo bi na ljeto biti prometno.

Pjaca je vrhunski, Sopić je fora

Jedan igrač ipak ga je posebno oduševio:

"Marko Pjaca, evo naježio sam se, to je drugi nivo. Broj 1 kao čovjek i dečko je odličan. Broj 2, to je vrhunski igrač, samo da ga zaobiđu ozljede i mislim da će puno toga dati i Rijeci i reprezentaciji."

Oduševio je predsjednika Rijeke i Željko Sopić, kaže da je sjajan trener, a na njegove medijske nastupe gleda ovako:

"Kako bi mi rekli u Rijeci, to je meni fora. Bitno da nikoga ne vrijeđa. Na presicama je zanimljivo, meni je to draže. Baš mi sad fali zadnjih tjedan-dva nisam čuo nikakvu novu turbulenciju na presici tako da očekujem u zadnjih 5 kola da će nas još nasmijati."

A zadnjih pet kola i on će iz Dubaija do Rijeke - bodriti svoje u lovu na drugi naslov prvaka.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider