Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Bio je to šok"

Legendarni njemački napadač prebolio tešku bolest pa najavio veliki povratak: "Želim biti trener"

Bivši napadač Bayerna i njemačke reprezentacije najavio je povratak, ali u sasvim drugačijoj ulozi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Miroslav Klose, legendarni napadač Bayerna i njemačke nogometne reprezentacije, prebolio je trombozu i vraća se trenerskom poslu.

Kada je saznao dijagnozu u svibnje ove godine, bio je to za njega mali šok, kaže Klose koji je morao napustiti poziciju pomoćnog trenera Bayerna i otići na višemjesečnu pauzu.

Srećom, sve je dobro prošlo i sada je spreman za povratak na posao, prenosi njemački Kicker.

"Sve je opet dobro, ne osjećam više ništa. Sada mogu sve raditi, igrati nogomet, tenis, mogu trčati. Doktori su mi dali dopuštenje da se mogu vratiti poslu", rekao je Klose koji se sada želi okušati kao trener prve momčadi, ali još uvijek ne zna koji bi to klub mogao biti.

"Nemam nikakve uvjete, jednostavno mi se klub mora svidjeti, moram imati dobar predosjećaj, a onda možemo krenuti", rekao je bivši napadač koji je u dresu Njemačke zabio 71 pogodak u 137 nastupa.

gol expired Šok za Barcu, veći od odlaska Messija: Ovaj gubitak bi je mogao dotući do kraja divider

U nogometnoj karijeri Klose je išao korak po korak, nije preskakao stepenice, a sada to želi ponoviti i u trenerskoj karijeri. Smatra kako je to jedini ispravan pristup u razvoju svakog nogometaša, ali i trenera.

"Kao igrač, išao sam stepenicu po stepenicu, a sada to želim ponoviti i kao trener", zaključio je Klose.

Bogatu nogometnu karijeru okončao je u ljeto 2016. godine, a s njemačkom reprezentacijom osvojio je naslov svjetskog prvaka 2014. godine, dok je 2006. godine bio najbolji strijelac Svjetskog prvenstva s pet pogodaka. 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider