Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žučna rasprava

Ovo je podiglo veliku prašinu: Legendarni trener oprao predsjednika kultnog hrvatskog kluba

Mile Petković, poznati vinkovački stručnjak, govorio je u velikom videointervjuu za gol.hr o aktualnom trenutku Cibalije i prilično žustroj javnoj polemici koju je imao s predsjednikom najpoznatijeg vinkovačkog kluba Damirom Mustapićem - Musom…

Mile Petković trenerska je legenda HNL-a, napose je dubok trag ostavio u vinkovačkoj Cibaliji, koju je trenirao u četiri navrata i uz pokojnog Tonka Vukušića Cicu smatra se najvećim trenerskim autoritetom vinkovačkog kraja.

Legendarni vinkovački trener u velikom videointervjuu za gol.hr govorio je o aktualnom trenutku Cibalije, kultnog slavonskog kluba koji već godinama grca u financijskim i inim problemima. Već godinama tavori u drugom rangu hrvatskog nogometa, čak je jednu sezonu provela u trećem rangu, a što je još otužnije, nema naznaka da će se uskoro poboljšati i krenuti naprijed.

Mile Petković Mile Petković (Foto: GOL.hr)

Nedavno ste imali žustriju javnu polemiku sa sada već bivšim predsjednikom Cibalije Damirom Mustapićem - Musom, koji je u međuvremenu podnio ostavku i trenutačno je v. d. predsjednika vinkovačkog kluba. Polemika je imala popriličan odjek u Vinkovcima i okolici. O čemu se radilo?

Mile Petković Mile Petković (Foto: GOL.hr)

"Nogomet je najpopularniji sport među ostalim i zbog toga što uvijek ima polemika i drukčijih razmišljanja. Činjenica je da smo zadnje polemike razmijenili preko našeg društvenog portala u Vinkovcima budica.info iz jednostavnog razloga što neke njegove izjave ne stoje. Ja znam da je teško biti rukovoditelj u vinkovačkom sportu, pogotovo u nogometu, ali s druge strane, ne smijemo javno nastupati s nečim što ne stoji", kazao je Petković i podrobnije pojasnio o čemu se radi.

Što je legendarni vinkovački stručnjak rekao na tu i druge teme vezane za Cibaliju, pogledajte u videoprilogu. 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider