Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spremaju milijune

Kinezi vraćaju posrnulog velikana u vrh: Prva želja Nikola Kalinić

Kinezi su se obvezali na velika ulaganja, a Nikola Kalinić im je prva želja za poziciju napadača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski nogometni velikan Milan još jedan je od klubova koji su pokazali interes za hrvatskog reprezentativca Nikolu Kalinića (29).

Vodstvo Rossonera želi angažirati Kalinića kao zamjenu za Kolumbijca Carlosa Baccu koji je na izlaznim vratima San Sira. Talijanski klub u vlasništvu je Kineza koji su se obvezali na ulaganje znantnih sredstava 

Fiorentina je svog napadača vezala odštetnom klauzulom od 50 milijuna eura, no u Milanu se nadaju kako će Viole pristati na odštetu od 35 milijuna eura. Talijanski mediji pišu kako su u bilježnici čelnika Milana i imena poput Edina Džeke, Andree Belottija, Karima Benzeme i Alexandrea Lacazettea, ali se Kalinić nameće kao idealna opcija.

Interes za njegove usluge pokazali su Napoli, Borussia Dortmund i kineski klubovi. U zimskom prijelaznom roku odbio je ponudu iz Kine s astronomskom godišnjom plaćom između 10 i 12 milijuna eura.

Kalinić je u Firenzu stigao u kolovozu 2015. iz Dnjipra i u prvoj sezoni je zabio 13 golova. Ove sezone igra još bolje i zabio je 19 golova u svim natjecanjima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider