Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Seli bliže Hrvatskoj?

Velikan zagrizao "mamac" Kramarićevog agenta: Procurilo tko ga želi i koliko ga je spreman platiti

Andrej Kramarić želja je Milana koji je spreman platiti sedam milijuna eura za njega. Raspituju se navodno još Atalanta i Fiorentina.

Andrej Kramarić (Foto: Afp)

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić nedavno je preko svog agenta Vincenza Cavalierea pustio mamac klubovima u Serie A koji su možda zainteresirani za njegove usluge, a u petak je procurilo tko je zagrizao.

"Kramarić prati zbivanja u Italiji i uvjeren sam kako bi mogao biti starter u bilo kojoj momčadi na Čizmi. Hoffenheim bi ga želio zadržati, ali tržište je izrazito nepredvidljivo“, rekao je Cavaliere i započeo lavinu nagađanja.

Andrej Kramarić i Edimilson Fernandes Kramarić poslije osam godina odlučio napustiti Hoffenheim i zna se gdje će? "Može biti starter u bilo kojoj momčadi te lige" divider

Zatim je procurilo kako će Krama promijeniti sredinu već u siječnju i napustiti Hoffenheim, godinu i pol uoči završetka njihove osam godina duge suradnje, koja službeno završava u lipnju 2025. godine.

Bilo je jasno iz riječi njegovog agenta da mu je želja preseliti bliže Hrvatskoj, preciznije na Čizmu, a sad je Corriere dello Sport objavio kako je Milan najkonkretniji u planovima za osiguravanje njegova potpisa. Crveno-crni ne bi imali ništa protiv da se transfer dogodi već ove zime.

Andrej Kramarić Andrej Kramarić zabio za Hoffenheim, a zaboravljeni dinamovac asistirao u istoj utakmici divider

Rossoneri imaju velikih problema s napadačima u tekućoj sezoni, a iskusni Vatreni, smatraju, mogao bi ih riješiti. Pregovori će navodno započeti sljedeći tjedan, a Krama bi Milan koštao oko sedam milijuna eura.

Hoffenheim bi ga jasno želio zadržati jer je u svom vremenu provedenom u klubu postao rekorder po broju zabijenih golova, no čini se kako bi Zagrepčanin želio isprobati još koju ligu petice prije igračke mirovine.

Priča se još o Fiorentini i Atalanti, koje bi ga rado dovele, ali izuzev glasina, nema drugih informacija o njihovom interesu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider