Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
postoji mogućnost odlazaka

Bradarić najavio napad na Ligu prvaka, no i potencijalne posljedice ulaska

Rijeka je prije svega mjesec i pol dana proslavila naslov prvaka Hrvatske, prvi u klupskoj povijesti, no već za četiri dana igra prve kvalifikacije za ulazak u Ligu prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novinar Nove TV Milan Stjelja posjetio je dom nogometnih prvaka Hrvatske, Rujevicu, gdje je razgovarao s jednim od ponajboljih riječkih nogometaša Filipom Bradarićem.

* Kakvu Rijeku možemo očekivati nakon pripremama u kvalifikacijama za Ligu prvaka?

"Mislim da smo izuzetno dobro pripremljeni, a atmosfera u momčadi je kao i dosada fantastična. Mislim da smo favoriti u prvom dvoboju (velški TNS) i tako ćemo se i postaviti".

* Postoji li kakva pozitivna trema oko nastupa u Ligi prvaka?

"Sigurno da postoji. Samo je jedan igrač iz naše momčadi zaigrao u Ligi prvaka i zato svi jedva čekamo da krenemo. Rekao sam već da smo spremni, no za sve nas ovo je jedan novi izazov. Želimo dobro odigrati i ostvariti dobar rezultat. Mislim da ova ekipa može puno".

* Ima li pritiska?

"Sigurno da ima. On dolazi i raste, no mi smo već prošle sezone pokazali da se s tim jako dobro znamo nositi".

* Mnogi su mislili da će doći do rasprodaje riječke momčadi, no to se nije dogodilo. Ti si konkretno imao ponudu talijanske Bologne, što se dogodilo?

"Bologna je bila aktivna, no u dogovoru s predsjednikom kluba odlučio sam ostati u klubu i na taj se način odužiti za sve što je klub napravio dosada u karijeri za mene. Idemo prvo napasti Ligu prvaka, pokušati ući u skupine, a onda vidjeti što će se dogoditi".

* Kakva je situacija sada u Rijeci? Jesu li slike proslava iza vas?

"Nije lako izbrisati slike, jer je to povijesni uspjeh za ovaj klub i grad. Mislim da ćemo od prvog dana pokazati da želimo nastaviti biti tako uspješni".

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider