Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
petković i gavranović zajedno?

Reporter Nove TV iz Budimpešte: "Bjelica najavio promjene, Dinamo kreće super ofenzivno"

Reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja javio se iz Budimpešte s najnovijim informacijama oko Dinama uoči vrlo važne utakmice u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Milan Stjelja iz Budimpešte

Dinamo sutra navečer igra uzvratnu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Ferencvaroša. U Budimpešti je reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja, koji se javio s posljednjim informacijama vezanim za sastav i raspoloženje u Modroj momčadi.

Bjelica je otkrio da će biti promjena u sastavu Dinama, a nas osobno ne bi iznenadilo da od prve minute u paru krenu Dani Olmo i Lovro Majer, pa čak i obojica sjajnih napadača - Bruno Petković i Mario Gavranović.

Trener Dinama Nenad Bjelica vjeruje da će njegova momčad biti ta koja će izboriti prolaz dalje.

gol expired Bjelica uvjeren u pobjedu: "Ne podcjenjujem Ferencvaroš, ali Dinamo sutra prolazi" divider

"U jako smo dobroj formi i imamo 20 spremnih igrača s kojima smo stigli u Budimpeštu. Svaki od njih želi igrati i sa svakim sam zadovoljan. Rezultati u posljednje dvije utakmice nisu realni. Imali smo određenih problema i njih smo riješili. Uvjereni smo da ćemo uzdignute glave napustiti travnjak i to kažem bez da imalo podcijenjujem Ferencvaroš", rekao je trener Dinama Nenad Bjelica na konferenciji za novinare u Mađarskoj.

S druge pak strane trener Ferencvaroša Sergij Rebrov ostao je "zakopčan do grla" po pitanju sastava, statusa favorita i svega ostalog. Rekao je jedino da je utakmica otvorena i da se on i njegova momčad pripremaju za sve moguće scenarije koji bi se mogli dogoditi u sutrašnjoj utakmici.

Otkako je Rebrov trener mađarskog prvaka, Ferencvaroš je u 18 domaćih utakmica samo jednom napustio travnjak kao poražena momčad, što je dovoljno upozorenje za Dinamo.

U prvoj utakmici igranoj prije tjedan dana u Maksimiru Dinamo je odigrao tek 1:1, iako je na travnjaku bio osjetno bolji od mađarskog suparnika.

gol expired UEFA žestoko kaznila Partizan zbog rasističkog ponašanja navijača i provociranja Hrvata divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider