Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ponuda neće nedostajati

Dinamovi dragulji na radaru talijanskog velikana: Olmo najveća, ali ne i jedina želja

Skautska služba slavnog kluba stavila je u fokus pulene Nenada Bjelice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo igra odličnu sezonu s vrlo mladom momčadi, pa ne čudi što za pulenima Nenada Bjelice vlada velik interes iz europskih teškaša.

Najvrjedniji eksponat u maksimirskom izlogu svakako je Dani Olmo. Očekuje se da će Dinamo tražiti oko 25 milijuna eura, a zbog velikog interesa cijena bi mogla još rasti.

U utrku za Olma mogao bi se uključiti i Milan. Calciomercato, talijanski portal specijaliziran za transfere, piše da Rossoneri već mjesecima s velikim interesom prate Olma.

Skautska mreža Milana konstantno traži mlade igrače po cijelom svijetu, a trenutačno su im u fokusu hrvatski travnjaci s naglaskom na Dinamo, piše Calciomercato.

Osim Olma, hrvatski prvak ima još nekoliko igrača koji bi mogli biti zanimljivi slavnom talijanskom klubu.

Talijani pišu da kod Nenada Bjelice, trenera kojeg poznaju iz Spezije koju je vodio 2014./2015., igra mnogo ''zanimljivih mladih igrača''. Osim Olma, dva imena debelim su markerom podcrtana u bilježnicama Milanovih skauta – Nikola Moro i Antonio Marin.

Sljedeći europski izazov Dinama je Benfica (7. ožujka na Maksimiru). Ne sumnjamo da će osim navijača Dinama svoje mjesto na stadionu tražiti i brojni skauti.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider