Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U utrci s najboljima

Milan potvrdio dvostruko pojačanje i time vjerojatno završio sjajan prijelazni rok

AC Milan objavio je i službeni potpis dvojice novih igrača, španjolskog napadača Samuela Castilleja Azuage (''Samua'') i urugvajskog veznjaka Diega Laxalta, koji je stigao iz Genoe za 18 milijuna eura.

Diego Laxalt i Samu Castillejo (Foto: AFP/GOL.hr) (Foto: AFP/GOL.hr)

Mladi španjolski napadač Samu Castillejo novo je pojačanje Milana. 23-godišnji napadač prošao je omladinsku školu Malage, za koju je kasnije i zaigrao u prvoj momčadi. U svojoj debitantskoj sezoni nastupio je u 34 ligaške utakmice, a u lipnju 2015. preselio se u Villarreal i etablirao se u prvoj momčadi.

S druge strane, Diego Laxalt svoj je debi u Serie A imao upravo protiv Milana u dresu Bologne 2013. Taj sjajni urugvajski veznjak od tada je skupio 130 nastupa u Serie A igrajući za Genou, Bolognu i Empoli, a bio je i dio reprezentacije Urugvaja na SP-u u Rusiji.

Uz Castilleja i Laxalta, Milan je zgotovio i potpis Bakayokoa i Chelseaja, čime bi trebao biti završen prijelazni rok na San Siru, kako stoji u objavi kluba. Doduše, neki se još nadaju kako bi mogao stići Milinković-Savić iz Lazija, ali za to postoje male šanse.

Milan je također objavio kako su klub napustili Bacca i Lapadulo, koji su se pridružili Villarrealu i Genoi za stalno.

Ovoljetnim potezima Leonardo i Maldini pokazali su da Milan može ostati u utrci s vodećim talijanskim klubovima koji također nisu štedjeli. Higuain, Caldara, Strinić, Halilović, Pepe Reina, Borini, Bakayoko, Castillejo i Laxalt pojačanja su s kojima bi Milan trebao ići prema naprijed.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider