Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nikako da mu krene

Milan jednom rečenicom priopćenja raskinuo ugovor s Halilovićem

Traži deveti klub u karijeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometaš Alen Halilović više nije igrač Milana. Talijanski velikan objavio je da je raskinuo ugovor s hrvatskim veznjakom i o današnjeg datuma Haliović je slobodan igrač i klubovi ga mogu dovesti potpuno besplatno.

Halilović je dvije sezone bio pod ugovorom s Milanom, ali upisao je tek tri nastupa. U međuvremenu je bio na posudbama u Standardu iz Liegea te u Heerenveenu.

Milan se od Halilovića oprostio tek s jednom rečenicom na službenoj stranici.

''Klub i Alen Halilović dogovorili su raskid ugovora. Klub želi igraču sve najbolje u nastavku karijere'', stoji u priopćenju Milana.

gol expired Nikola Kalinić napustio Atletico i vratio se u Seriu A: Igrat će kod hrvatskog trenera divider

Prošlog ljeta Halilović se vratio u Milan i trenirao s momčadi. Pokušao se nametnuti treneru, ali nije uspio i postao je slobodan.

Haliloviću je Milan bio osmi klub u karijeri. U karijeri je još nastupao za Dinamo, Barcelonu, HSV, Las Palmas i Sporting Gijon.

Kapetan mlade Hrvatske, vidjeli ga kao vođu reprezentacije, no ništa od toga

Mnogi stručnjaci u Haliloviću su vidjeli ogroman talent koji ipak čini se nije toliko ogroman jer se s 24 godine Halilović nije nametnuo niti u jednom klubu.

Bio je kapetan U-21 reprezentacije Hrvatske, a predviđali su mu da postane vođa i seniorske vrste, no nije uspio ostvariti predviđanja.

S 24 godine je u potrazi za novim klubom, još je mlad i možda iznenadi kritičare i naglo oživi karijeru koja je trebala biti velika.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider