Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gattusa čeka otkaz?

Milan otvorio prvi talijanski Boxing Day i opet razočarao: Rossoneri nastavili porazan niz

Milan u prvoj utakmici talijanske verzije Boxing Daya nije uspio srušiti pretposljednju momčad lige.

Tuga Milana (Foto: AFP) (Foto: Afp)

U prvom susretu 18. kola talijanskog nogometnog prvenstva Frosinone i Milan su odigrali bez golova čime su Rossoneri produžili niz bez ligaške pobjede na četiri kola. Osim što su ostali bez bodova, u te četiri utakmice Rossoneri nisu zabili nijedan gol.

Milan je dominirao, ali gosti nisu uspjeli svladati domaćeg vratara Marca Sportiella. Najbolju priliku za goste je imao Gonzalo Higuain u 89. minuti, no argentinski napadač je iz blizine prebacio gol.

Milan je u zadnjih sedam ligaških kola ostvario samo jednu pobjedu, a u zadnja četiri kola nije postigao niti jedan gol i talijanski mediji pišu kako je vodstvo kluba prekrižilo trenera Gennara Gattusa. Uoči ovog kola Gattuso je dobio ultimatum, šest bodova iz susreta protiv Frosinonea i SPALA, no kiksao je već na prvom ispitu.

Za goste nije nastupio hrvatski nogometaš Alen Halilović.

Frosinone je ostao na 19. poziciji sa 10 bodova, dok je Milan peti sa 28 bodova koliko ima i Lazio na četvrtoj poziciji, no Rimljani imaju i utakmicu manje.

U srijedu su na rasporedu i ostale utakmice 18. kola Serie A, a sastaju se Atalanta - Juventus, Bologna - Lazio, Cagliari - Genoa, Fiorentina - Parma, Sampdoria - Chievo, Roma - Sassuolo, SPAL - Udinese, Torino - Empoli, te Inter - Napoli.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider