Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Posebna želja

Arteta sanja transfer igrača koji bi mogao promijeniti Arsenal i doseći svoj ''najbolji nivo''

Posljednje informacije iz španjolskih medija upućuju na to da se Arsenal čvrsto pozicionirao u lovu na potpis Philippea Coutinha.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Brazilski reprezentativac Coutinho napustio je Liverpool zbog španjolskog velikana Barcelone u siječnju 2018. godine.

Katalonski div za njega je platio 142 milijuna funti. Međutim, Coutinho nije opravdao očekivanja i nalazi se na izlaznim vratima.

Veznjak Barce je čak otišao na posudbu u Bayern München, ali startao je u tek 15 od 27 utakmica ove sezone. A prema riječima Karla-Heinza Rummeniggea, teško će se naći u momčadi Bayerna za iduću sezonu.

gol expired Pogledajte kako je Ngannou udarao na početku karijere: Predator objavio snimku brutalnog prvog nokauta divider

''Njegova opcija je istekla i nismo je aktivirali'', rekao je čelnik bavarskog kluba.

U međuvremenu, pojavile su se špekulacije da bi Brazilac mogao završiti u Engleskoj. Spominju se Chelsea, Manchester United i Arsenal. Prema Mundu Deportivu, Mikelu Arteti bi bio ''transfer iz snova''.

Zapravo, pregovori Arsenala i Barcelone trebali bi krenuti u narednih par dana. Iako je trenutna cijena od 80 milijuna eura, izvan dosega kluba. No Arteta vjeruje da Coutinho ''može dostići svoju najbolji nivo na Emiratesu."

gol expired Francuska u šoku zbog utakmice koja je preplavila društvene mreže: ''To je apsolutno neoprostivo'' divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider