Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hrvatska kolonija

VIDEO Caktaš zabio dva pogotka za senzacionalni skok na tablici: Jedva ostali u ligi, a sada su pri vrhu

Za momčad Damaca nastupaju bivši kapetan Dinama i Hajduka, a vodi ih hrvatski trener.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovog ljeta bivši kapetan Hajduka Mijo Caktaš napustio je poljudski stadion i potpisao za Damac kojeg sjajno vodi hrvatski trener Krešimir Režić.

U susretu 6. kola prvenstva Saudijske Arabije Damac je upisao vrijedna tri boda na gostovanju kod Abhe, slavili su sa 3:1, a dva pogotka postigao je Caktaš.

Prvi pogodak zabio je u 17. minuti susreta kada je ispratio odbijenu loptu nakon loše reakcije domaćeg vratara. Uspjeli su se domaćini vratiti u igru, zabili su pogodak u 63. minuti za 1:1, ali deset minuta kasnije Damac ponovno ima vodstvo.

Prvi pogodak Caktaša možete vidjeti OVDJE.

Zabio je argentinski nogometaš Zelaya, a konačnih 3:1 postavio je hrvatski nogometaš koji sjajno posprema loptu u protivničku mrežu za velika tri boda i treću prvenstvenu pobjedu.

Drugi pogodak Caktaša možete vidjeti OVDJE.

Inače, u momčadi nastupa još jedan hrvatski nogometaš, radi se o bivšem kapetanu zagrebačkog Dinama Domagoju Antoliću koji još uvijek nije upisao nastup ove sezone zbog ozljede.

Osim kapetana Hajduka i Dinama, boje Damaca brani i bivši dinamovac Soudani koji je igrao prvih 45 minuta susreta, dok je Caktaš izašao u 90. minuti. 

S ovom pobjedom Damac je skočio na visoko treće mjesto prvenstvene ljestvice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider