Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ZEKIĆ JE ODLUČIO

Mijo Caktaš pred odlaskom iz Osijeka

Mijo Caktaš uskoro bi trebao raskinuti ugovor s Osijekom te nastaviti karijeru izvan Hrvatske.

Mijo Caktaš (Foto: Ivan Peric / CROPIX)

Zatišje pred buru bilo je ime videa kojim je Osijek svojim navijačima prvi put otkrio vijest o dovođenju Mije Caktaša. Bilo je to početkom 2022. godine, a Caktaš je stigao kao jedno od najvećih pojačanja u povijesti kluba. 

Možemo reći kako je u ove dvije godine bilo perioda kad je to opravdavao. Uostalom, u 70 utakmica postigao je 24 pogotka te još uvijek dijeli poziciju najboljeg strijelca Supersport HNL-a i ove sezone.

Eksplodirao u početku pa ostao bez gola od kolovoza

No sve je to napravio u prvih pet susreta te je posljednji put strijelac bio još 26. kolovoza. Pao je u formi, sve je više gubio mjesto u udarnom sastavu, a kod Zorana Zekića počeo je padati u drugi plan.

Kako donosi Glas Slavonije, Zekić i Caktaš imali su razgovor uoči početka drugog dijela sezone te je Miji objašnjeno da ga trener ne vidi u svojim dugoročnim planovima, nakon čega su počeli pregovori o raskidu ugovora.

Sporazumni raskid, Osijeku rasterećenje budžeta

On će biti sporazuman, a Caktaš bi se nakon toga trebao uputiti prema idućoj destinaciji, za što se trenutačno čini da bi mogla biti Kina.

Osijek će ovime osloboditi i znatan dio svog budžeta, s obzirom na to da je Caktaš bio i među najplaćenijim igračima u klubu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider