Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odradio prvi sastanak

Caktaš u ambicioznim planovima turskog prvaka

Dok razmišljaju o Caktašu, uspjeli su se izgleda riješiti jednog bivšeg igrača Hajduka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jedan od najboljih igrača protekle Hajdukove sezone Mijo Caktaš, neće biti sretan kako je završio njegov drugi mandat na Poljudu. Iako je u sezonu krenuo nominalno kao prvo ime Bilih, završio ju je u drugoj momčadi i po isteku ugovora odlučio je napustiti klub te potražiti novu sredinu.

Turski mediji prenose kako je za njega ozbiljno zagrizao aktualni prvak Bešiktaš. Crno-bijeli završili su sezonu na prvom mjestu i dogodine će se boriti na tri fronta pa je uprava krenula u opću ofenzivu na Mercatu. Nekoliko velikih imena spominje se u kontekstu dolaska, Onyekuru, Laxalt, Diego Costa i Mijo Caktaš, između ostalih.

Sportski sektor ponudio je treneru Sergenu Yalcinu par zanimljivih opcija s tržišta slobodnih igrača, a Caktaša smatraju jako dobrim omjerom cijene i kvalitete. Rezoniraju kako im se jako isplati dovesti čovjeka s njegovim iskustvom, a činjenica da može doći bez odštete dodatan mu je plus.

Njegovi agenti već su sjeli za stol s predstavnicima crno-bijelih, obje strane poslušale su što druga ima za reći i sad trebaju odlučiti. Konačno da ili ne s Bešitkašove strane će navodno biti na treneru.

Umut Nayir seli na Čizmu?

Dok čekaju rasplet oko mogućeg Caktašovog transfera, čini se kako su se uspjeli riješiti Umuta Nayira. Napadač Bešiktaša prošlu sezonu proveo je na posudbi baš na Poljudu, međutim Bili se nisu odlučili aktivirati otkupnu klauzulu od 400.000 eura i zahvalili su mu se na suradnji.

Nayir se vratio u Istanbul, međutim ne želi ga ni Bešiktaš te se nada kako bi ga uskoro moglao iskrcati na Čizmu. Konkretno, za njega je zainteresiran Cagliari.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider