Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
Na Anfieldu

Srnin mali od 100 milijuna eura srušio rekord sezone u Premier ligi poslije samo nekoliko minuta svojeg debija

Mihajlo Mudrik postao je najbrži igrač ove sezone u Premier ligi.

Mihajlo Mudrik (Foto: Afp)

Chelseajevo pojačanje od 100 milijuna eura Mihajlo Mudrik ostavio je sjajan dojam samo nekoliko minuta po premijernom ulasku u igru na travnjake Premier lige. Štoviše, na Anfieldu je oborio rekord najvišeg engleskog nogometnog razreda postavši najbrži igrač ove sezone u ligi.

Najskuplje pojačanje ove zime u London je stiglo nedavno preko Darija Srne, a svoj prvi nastup u plavom dresu imalo je protekli vikend na derbiju Chelseaja i Liverpoola. Započeo je na klupi, ali je sredinom drugog poluvremena zamijenio Lewisa Halla.

Liverpool - Chelsea Liverpool i Chelsea podijelili bodove: Navijači Bluesa zabrinuti zbog Kovačića divider

Izmjerili mu brzinu od 36,63 km/h

U malo više od pola sata na terenu izmjerili su mu brzinu od 36,63 km/h u utrci za jednom loptom. Na njegovu žalost, branič Redsa Ibrahima Konate, koji je imao startnu prednost, uspio je stići do lopte prije njega.

Također, nije imao opipljiviji učinak, ali uspio je pokazati djelić svoje sposobnosti s nekoliko lijepih proigravanja i dobrom prilikom kojom je zamalo otvorio svoj konto u Londonu.

Nova zvijezda Chelseaja preuzela je titulu najbržeg igrača sezone od Evertonova Anthonyja Gordona, kojem su izmjerili 36,61 km/h. Darwin Nunez je treći (36,53 km/h), Erling Haaland (36,22 km/h) četvrti i Denis Zakaria (36,09 km/h) peti.

Tablica Premier lige:

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider