Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Težak udarac

Zabijao Realu i Barci, ali sada je upitan za finale Lige prvaka protiv Hajduka

Finale Lige prvaka mladih Hajduk - AZ Alkmaar počinje u 18 sati.

Mexx Meerdink (Foto: Afp)

Za finale Lige prvaka mladih protiv Hajduka juniori AZ Alkmaara vjerojatno neće imati na raspolaganju sjajnog napadača Mexxa Meerdinka.

Prije nekoliko dana pojavila se informacija da će seniori proslijediti talentiranog napadača juniorima za spektakularno finale u Ženevi, ali čini se da je ta opcija propala. Jučer su seniori AZ-a svladali Waalwijk s 3:0, ali to su skupo platili.

U 21. minuti ozlijedio im se Odgaard, a umjesto njega u igru je ušao talentirani Meerdink. No nije se dugo zadržao na travnjaku, na poluvremenu je ostao u svlačionici jer nisu htjeli riskirati ozbiljniju ozljedu mladog napadača, prenosi Voetbal International.

Luka Modrić VIDEO Modrić krenuo prema svlačionici, ali onda je ugledao dječaka u hrvatskom dresu divider

"Imao je nagnječenje kuka, nismo htjeli riskirati na poluvremenu. Postoji mala šansa da zaigra u ponedjeljak, sjedit će pored mene u avionu sutra u 10 ujutro", kazao je trener Pascal Jensen pa najavio finale Lige prvaka mladih.

"Jako se veselim tome, sjajno je što su pobijedili Sporting, ali nemojte podcijeniti Hajduk. Jako je važno da upišu pobjedu, to je sjajna priprema za juniore kada se priključe seniorskoj momčadi", zaključio je.

Za kraj dodajmo da je Meerdink u pet utakmica Lige prvaka zabio sedam pogodaka, i to tri Eintrachtu iz Frankfurta, dva Barceloni i jedan madridskom Realu.

 

 

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider