Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
gotovo je

Kraj jedne ere: Messi poslao emotivnu oproštajnu poruku Neymaru

Messi je objavom na Instagramu potvrdio da je gotova era MSN-a.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Saga oko prelaska Neymara u PSG bliži se kraju. Nakon što je Neymar došao na trening Barcelone samo da bi se oprostio od suigrača, nova potvrda njegova odlaska stigla je i od Lionela Messija, koji je na Instagramu poslao oproštajnu poruku svom napadačkom partneru.

''Bilo mi je veliko zadovoljstvo igrati sve ove godine s tobom, prijatelju moj. Želim ti sreću u novoj fazi tvog života'', poručio je Argentinac uz fotografiju njihovih dresova iz svlačionice Barcelone.

''Hvala, brate, nedostajat ćeš mi'', odgovorio je Neymar.

Neymar je u četiri godine u Barceloni zabio 105 golova i osvojio osam trofeja. Njegovim odlaskom završava era MSN-a u kojoj je okosnicu Barce činio napadački trojac Messi, Neymar i Luis Suarez.

Iako trofejna, ova era Barce zaradila je određene kritike jer je klub, po mnogima, napustio svoj identitet. Barcelona se sada priprema na život poslije MSN-a na čelu s novim trenerom Ernesteom Valverdeom koji je najavio povratak korijenima.

PSG će aktivirati otkupnu klauzulu od 222 milijuna eura što će Neymara učiniti najskupljim igračem svih vremena. Vijest je potvrdila i Barcelona na svojim službenim stranicama.

''Igrač Barcelone Neymar Jr. je, u društvu svoga oca i agenta, ovoga jutra na sastanku u klupskim prostorijama obavijestio Barcelonu da je odlučio napustiti klub. Klub ih je obavijestio da otkupna klauzula iznosi 222 milijuna eura i da mora biti isplaćena u potpunosti'', stoji u priopćenju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider