Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
RAZOČARANI KANAĐANIN

Messi nije htio dati dres Daviesu: Igrač Bayerna požalio se novinarima

Mladom Kanađaninu ništa nije bilo jasno, duboko u sebi je tražio razlog i pomalo se razočarano požalio novinarima nakon dvoboja, ali zaboravio je na jednu stvar.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je prije nekoliko dana srušio Barcelonu s 8:2 u četvrtfinalu Lige prvaka i tako Kataloncima nanio jedan od najtežih poraza u bogatoj povijesti kluba.

Jedan od boljih pojedinaca u toj utakmici bio je 19-godišnji lijevi bek Alphonso Davies, koji igra nevjerojatno zrelo za igrača njegovih godina. Bayernov klinac već je sada najbolji Kanađanin u povijesti nogometa.

gol expired Trener Bayerna otkrio što njegovi igrači moraju popraviti da osvoje Ligu prvaka divider

Kao i svi ostali nogometaši, i Davies ima svoje idole, a jedan je od njih i Lionel Messi. Igrač Bayerna nakon utakmice prišao je Messiju i zamolio ga da razmjene dresove, no Argentinac ga je odmah odbio. Mladom Kanađaninu ništa nije bilo jasno, duboko u sebi tražio je razlog i pomalo se razočarano požalio novinarima nakon dvoboja, ali zaboravio je na jednu stvar.

Prema uputama UEFA-e, igrači ne bi smjeli razmjenjivati dresove zbog koronavirusa, Messi je vjerojatno zbog toga odbio Daviesa, a kanadski se reprezentativac zbunio i zaboravio na to pravilo koje nije zapamtio ni Neymar, koji je zamijenio dres s igračem Leipziga. Svjetski mediji pisali su da Neymar propušta finale zbog nevjerojatne gluposti i da mora prema pravilima 12 dana u izolaciju, ali od toga neće biti ništa, ipak je to Neymar i on mora igrati finale.

gol expired PSG bez Neymara u finalu? UEFA bi ga mogla kazniti zbog nevjerojatne gluposti divider

"Tražio sam od Messija dres, ali mislim da je bio malo uznemiren, nadam se da ću ga dobiti sljedeći put'', rekao je Davies nakon utakmice.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider