Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostaje u barci do....

Messi nahvalio Ronalda, a onda se sjetio svoje najgore more

Lionel Messi nalazi se na turneji s reprezentacijom Argentine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon nekoliko sezona Lionel Messi nije podizao pehar prvaka ili osvajača Lige prvaka. Nije sezona prošla bez trofeja, jer je okončana osvajanjem Kupa kralja u Madridu, ali za momčad Barcelone koja je prepuna zvijezda to je daleko od zadovoljavajućeg.

No zato je ove godine dva najvažnija pehara pokupio najveći rival Real Madrid u kojem jue u završnici sezone briljirao Cristiano Ronaldo.

''Uvijek sam to govorio, a u međuvremenu je i on, kako se naše rivalstvo potencira jedino u medijima'', rekao je Messi na turneji argentinske reprezentacije po Kini na pitanje o Ronaldu.

''Svi se trude biti najbolji, ništa više. Ne zamaram se pričama. Cristiano Ronaldo je veliki nogometaš koji ima puno kvaliteta koje svake godine nadmašuje. Zato je jedan od najboljih na svijetu.''

Messi uskoro potpisuje novi ugovor s Barcelonom po kojem bi trebao nositi dres Blaugrane do 2022. godine. To znači vjerojatno do kraja karijere.

''To sam uvijek htio i sanjao, završiti karijeru u Barceloni. Vidjet ćemo'', poručio je Messi iako je u prošlosti znao spominjati Newell's Old Boyse kao moguću posljednju stanicu svoje karijere.

Argentinac će ovog mjeseca proslaviti 30. rođendan.

''Svake sezone pokušavam biti još bolji i tako će biti i dalje. Htjeli smo igrati novo finale Lige prvaka i osvojiti prvenstvo, ali nismo uspjeli ovaj put.''

Messi će uskoro s Argentinom igrati prijateljski susret protiv Brazila. Reprezentacija je njegova bolna točka. Igrao je dva finala Copa Americe i jedno finale Svjetskog prvenstva. Argentinci su izgubili sva tri, niti jedno u 90 minuta.

''Tri puta smo bili blizu, ali su odlučili detalji. Mislim da u ključnim trenucima nismo imali sreće. Jedno smo finale izgubili u produžetku, a dva na 11-erce. Takvi su porazi bolni, ali to je to tako. Nije se lako podići nakon toga, ali mi jesmo, dva puta'', poručio je Messi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider