Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
VELIKANI ŽELE MESSIJA

Messi na Instagramu prati tri kluba, dva su u igri za njegovo dovođenje

Messi je na korak do odlaska iz Barcelone i najvećeg transfera u povijesti nogometa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Barcelone Argentinac Lionel Messi obavijestio je čelne ljude kluba da želi otići što prije, nezadovoljan je atmosferom u klubu i rezultatima.

Messi, koji je cijelu svoju karijeru proveo u Barci, obavijestio je klub o svojoj želji da ga napusti burofaxom, uslugom sličnom faksu koja jamči sigurnu komunikaciju i koristi se u Španjolskoj.

  gol expired Messija žele klubovi dvojice Hrvata: Zainteresiran je i veliki Cityjev rival divider

Za Messija je zainteresirano pet klubova, a City trenutačno najbolje kotira za dovođenje sjajnog Argentinca. Osim Guardiole u svojoj momčadi žele ga PSG, Inter Milan, Chelsea i Manchester United.

Navodno je Messi već kontaktirao s Guardiolom da ga pita može li se transfer ostvariti. Guardiola je prihvatio njegovu molbu i pozvao ga u klub.

gol expired Messijev definitivni kraj: Predsjednik demantirao ostavku, ovo su stvari koje su dovele do razlaza divider

Mnogo je teorija izašlo u svjetske medije o Messijevu odlasku, ali jedna je najsigurnija i otkrio ju je Messi. Argentinski napadač na Instagramu prati samo tri nogometna kluba, osim Barcelone prati zbivanja u Cityju i Chelseaju, a upravo ti klubovi žele najboljeg igrača svijeta.

Barcelona je svoje rekla

Katalonski velikan navodno je poručio bogatim klubovima da će Messija pustiti jedino ako ponude više od 222 milijuna eura, a taj je iznos Barcelona dobila prodajom Neymara u PSG. Messi s Barcelonom ima ugovor do ljeta iduće godine.

Gdje će Messi nastaviti karijeru?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider