Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije on jedini

Messi želi u Barcu vratiti Neymara, ali i čovjeka s kojim je pokorio svijet: ''Želim da se vrati''

Lionel Messi tvrdi kako bi ponovno volio vidjeti Neymara i Pepa Guardiolu u Barceloni.

Lionel Messi i Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Messi bi opet volio imati Neymara uz sebe u Barceloni, ali je priznao kako će to biti teško izvedivo, jer će ga PSG teško pustiti. Neymar je napustio Camp Nou za rekordni iznos od 222 milijuna eura u kolovozu 2017. godine.

26-godišnji Brazilac je proveo četiri uspješne sezone u Barceloni, pritom osvojivši dva puta La Ligu i jednom Ligu prvaka, ali želja da izađe iz Messijeve sjene bila je dovoljna motivacija za odlazak. No današnje špekulacije bave se njegovim potencijalnim povratkom.

Njegov suigrač iz reprezentacije Arthur je ranije ovog tjedna izjavio kako se ''moli'' da te glasine postanu stvarnost. A slično stajalište dijeli i najveća zvijezda Barce Lionel Messi.

''Vidim to vrlo komplicirano'', rekao je Messi u opsežnom razgovoru za Marcu.

''Voljeli bismo da se vrati. Prijatelji smo, proživjeli smo lijepe trenutke i proveli dosta vremena zajedno. Međutim, mislim da će biti vrlo teško za njega čak i napustiti Pariz. PSG neće dopustiti da on ode'', dodao je Argentinac.

No peterostruki osvajač Zlatne lopte volio bi vidjeti još jedno poznato lice kako se vraća na Camp Nou.

''Iako je to teško izvedivo, volio bih ponovno raditi s Pepom Guardiolom. On je jedan od najboljih trenera na svijetu. Zato bih i želio da se vrati, ali kažem vam da je to komplicirano'', zaključio je Messi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider