Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Razgovori u tijeku

Menadžer velike zvijezde potvrdio: Priprema se spektakularni povratak u Premierligu!

Još nas nekoliko tjedana dijeli do kraja ljetnog prijelaznog roka u najjačim europskim ligama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Početkom listopada u većini najjačih europskih liga završava ovoljetni prijelazni rok koji je zbog pandemije koronavirusa produžen na više od mjesec dana u odnosu na svoje uobičajeno trajanje.

Dovoljno je to vremena da se realiziraju mnogi zvučni transferi, a u tu kategoriju, gdje god bude odlazio iz Real Madrida, svakako spada i Gareth Bale.

A, ako je suditi prema onome što je Baleov menadžer izjavio u intervjuu za BBC, Velšanin se neće vratiti bilo gdje nego u Tottenham, klub iz kojeg je i došao u Madrid prije sedam godina.

"Gareth još voli Spurse. Mi, Real i Spursi razgovaramo, to je klub za kojeg on želi igrati", rekao je Jonathan Barnett, predstavnik agencije Stellar Group Limited koja zastupa Balea.

Real bi se htio riješiti Balea, a s druge strane Tottenham nije spreman iskrcati desetke milijuna eura za igrača koji je ovog ljeta zagazio u 32. godinu života, bez obzira što se radi o velikoj zvijezdi.

Win-win za Real

Stoga je, piše Sky Sports, pronađeno kompromisno rješenje u obliku zamjene igrača. Bale bi se dakle vratio u sjeverni dio Londona, a u pravcu Madrida otišao bi Dele Alli, 24-godišnji engleski reprezentativac.

Nije tajna da je trener Reala Zinedine Zidane veliki fan mladog Engleza i da bi ga htio dovesti na Santiago Bernabeu, a ovo bi mogla biti idealna prilika za Kraljevski klub, tzv. win-win situacija u kojoj bi se riješili nezadovoljnog i preskupog igrača koji je mislima već odavno otišao iz Reala, a dobili bi sedam godina starijeg ofenzivca koji može još puno toga pružiti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider