Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bez jedne prilike

VIDEO Bezopasni Allegri-ball: Trener Juventusa šokirao navijače neobičnom taktikom protiv Sampdorije

Juventus je protiv sjajnog otvaranja sezone odigrao mršavih 0:0 sa Sampdorijom, a navijači Stare dame ne mogu oprostiti svom treneru.

Max Allegri (Foto: Afp)

Nogometaši Juventusa preko vikenda su odigrali mršavih 0:0 protiv Sampdorije u Serie A, a njihov trener Max Allegri šokirao je analitičare i navijače svojom taktičkom postavkom.

Poslije uspješnog starta sezone i tri komada Sassuolu, domaćinu iz Genoe nisu uspjeli zabiti nijedan, naprotiv, nisu stvorili niti jednu izglednu priliku u svih 90 minuta plus sučev dodatak.

gol expired Juventus dovodi Barceloninu zvijezdu u svom stilu: Cijena? Besplatno naravno divider

Rabiot pa dugo, dugo nitko...

Allegri je izveo momčad u sustavu 4-3-3, a pogled na detalj s tog susreta djelomično otkriva zašto nisu uspjeli stvoriti nijednu izglednu šansu. Naime, igrači su se razvukli po terenu i prepustili Sampdoriji sredinu. Jedini igrač koji je stajao između linija bio je Adrien Rabiot, koji nije sam mogao povezati redove igre pa njegovi suigrači posljedično nisu mogli kreirati ništa pošteno.

Vezni igrači McKennie i Locatelli razvukli su se do aut-linija i prepustili francuskom reprezentativcu sredinu terena, koji je trebao kreirati prilike za trojac Vlahović, Cuadrado, Kostić, međutim gusto nagruvani vezni red domaćina nije mu dao previše prostora i trojica napadača ostali su potpuno odsječeni.

"Možemo li ga ponovo otpustiti“, bijesni su njegovi hejteri po društvenim mrežama gdje je osvanuo i video ovog antinogometa.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider