Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima ciljeve

Velika Realova želja ne želi u Madrid: ''Mislim da nije pravi trenutak, s obzirom na rezultate''

Mauro Icardi kaže kako trenutno nije pravi trenutak za razmotriti transfer u Real jer je odlučio osvojiti trofej s Interom.

Mauro Icardi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Argentinski napadač Mauro Icardi često je povezivan s prelaskom na Santiago Bernabeu, a posljednje informacije govore kako će ga Real pokušati dovesti u zimskom prijelaznom roku.

Međutim, Icardi inzistira da ne razmišlja o napuštanju Intera.

''Ne mislim da je ovo pravi trenutak, s obzirom na rezultate'', rekao je za Corriere dello Sport na pitanje o interesu Madrida.

''Oduvijek sam postavljao jasne ciljeve: Prvo, vratiti se u Ligu prvaka s Interom, a to smo napravili. Drugo, nešto osvojiti s Interom. Stvorena je dobra momčad unatoč tome što se nije bilo u mogućnosti puno potrošiti'', izjavio je Icardi.

Icardi je ove sezone zabio sedam golova u deset utakmica Serie A, no ponekad je bio kritziziran što nije više bio uključen u Interovo stvaranje igre.

''Napadač mora zabiti, veznjak mora razigrati, branič mora obraniti, a vratar mora spašavati'', reći će Argentinac.

''Ljudi previše govore o mom sudjelovanju u igri, a mnogi kažu da je loša, ali briga me što novinari i kritičari kažu. Znam samo jedan način da pomognem svojim suigračima i treneru, a to je da zabijem gol'', objasnio je Icardi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider