Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klub već ima zamjenu

Hit trener odbio bogatu ponudu: Dvojba ostanak ili jedna od najvećih pozornica Premierlige

Trener Napolija Maurizio Sarri odbio je unosnu ponudu Zenita i po svemu sudeći ili će ostati u Napulu ili se zaputiti u smjeru Londona.

Maurizio Sarri (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Talijanski strateg, koji je osvojio simpatije Europe zbog napadačkog nogometa, još uvijek razmišlja o svojoj budućnosti nakon što je njegova momčad osvojila 91 bod u Serie A, ali ipak ostala iza prvaka Juventusa.

Prema CalcioNapoli24, Sarri ima rok do petka da obavijesti Zenit prihvaća li njihovu unosnu ponudu u koju je uključena i odštetna klauzula od osam milijuna eura. Međutim, dalje se navodi kako je on već dao svoj službeni odgovor i odbacio potencijalni odlazak u Rusiju.

Doduše, Sarri se tek treba odlučiti hoće li ostati u Napoliju unatoč problemima s predsjednikom Aurelijom De Laurentiisom. Ako se odluči otići, u slučaju Chelsea postaje daleko najizglednija opcija.

''Uvijek mogu uzeti i godinu pauze'', nedavno je izjavio Sarri o kojem ovisi hoće li Napoli u potragu za novim trenerom. Corriere dello Sport već je izvijestio kako je sve dogovoreno s Carlom Ancelottijem.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider