Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri kao odskočna daska

Dinamo dovodi talenta kojeg žele Beckham i europski velikani: Olmov uspjeh probio led

Dinamo radi na transferu mladog Argentinca Matiasa Godoya…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Opet se zakotrljala priča o dolasku mladog Argentinca Matiasa Godoya u zagrebački Dinamo.

Na početku godine argentinski mediji raspisali su se o interesu Dinama za 17-godišnjeg krilnog napadača Atletico Raffaela, koji je u financijskim problemima i želi ispeglati bilancu prodajem svoga ponajvećeg talenta.

Nakon kratkog zatišja argentinski mediji opet su se raspisali o Dinamovom interesu za Godoya. Navodno Modri ozbiljno rade na realizaciji tog transfera.

U Hrvatskoj zimski prijelazni rok traje do 17. veljače tako da Dinamo ima dovoljno vremena realizirati transfer. Godoy najčešće igra na poziciji desnog krila, a u Dinamo bi mogao doći na posudbu s pravom otkupa.

Riječ je o nadolazećoj argentinskoj zvijezdi koja je s reprezentacijom do 15 i 17 godina osvajala Copa Americu 2017. odnosno 2019. godine. Na turniru do 15 godina je postigao četiri gola (tri u polufinalu i finalu), dok je do 17 godina zabio tri pogotka.

Navodno je bio na pragu potpisa za Inter iz Miamija čiji je predsjednik David Beckham, a interes su pokazali Chelsea, te milanski dvojac iz Serie A.

Želja mladog Godoyja je odlazak u Europu, ali ne u neki od velikana u kojima će teško do minuta, već u klubu kojem će se nastaviti razvijati kao nogometaš. Na primjeru Danija Olma mogao je vidjeti da se preko Dinama može probiti u veće europske klubove.

Španjolčev uspjeh značajno je doprinio rastu Dinamova imidža u svijetu. Može se očekivati da će se sada mladi igrači sa svih strana svijeta puno lakše odlučivati doći u Hrvatsku.

Dolazak Godoya mogao bi značiti i odlazak nekog od krilnih igrača Dinama u ljetnom prijelaznom roku.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider