Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što god da izabere...

Nogometni velikani stoje u redu za Matea Kovačića: Može birati gdje će...

Mateo Kovačić želja je brojnih nogometnih velikana iz Italije i Engleske, ako je za vjerovati španjolskim medijima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Real Madrid stavio Matea Kovačića na transfer listu, šest momčadi iz Italije i Engleske zainteresirano je za njegovim dovođenjem, pišu španjolski mediji.

Sportske novine AS i Mundo Deportivo navode da su zainteresirani Roma, Inter, Juventus, Manchester United i Tottenham, a Marca dodaje i drugoplasiranu momčad talijanskog prvenstva Napoli kojeg ovo ljeto preuzima Carlo Ancelotti.

Kovačić, 24-godišnji vezni igrač, prošlu subotu je preko novina Marca poručio da je "za njega najbolje da ode u drugi klub gdje bi imao priliku igrati u kontinuitetu u prvoj postavi". On je u Real Madridu tri godine, a ugovor ima do 2021. godine. Real Madrid je poručio da mu neće otežavati odlazak te da će ga pustiti stigne li zadovoljavajuća ponuda.

"Ono što sada trebaju napraviti Roma, Juventus i klubovi iz engleske Premier lige jest poslati čvrstu ponudu", rekao je dužnosnik Real Madrida.

Madridski klub je doveo Kovačića iz milanskog Intera za 31 milijun eura, a njegova sadašnja cijena iznosi 30 milijuna eura, podatak je Transfermarkta, internetske stranice specijalizirane za transfere nogometaša.

Kovačić je u prošle tri godine sudjelovao u 109 utakmica za Real Madrid, uglavnom ulazeći s klupe. Zabio je tri gola a osam puta je asistirao. Prošle sezone su na sredini terena u formaciji 4-3-3 prednost dobivali Luka Modrić, Toni Kroos i Casemiro.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider