Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sretno, dečki

Seoba Hrvata: Matej Mitrović i Stipe Perica pronašli nove klubove

Matej Mitrović i Stipe Perica pronašli su nove klubove za nadolazeću klupsku sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Matej Mitrović novi je igrač belgijskog Club Bruggea, nakon što je klub otkupio njegov ugovor od Bešiktaša. Mitrović je lani pola sezone proveo na posudbi u belgijskoj ligi i odmah je osvojio srca navijača i trenera Ivana Leke.

Club Brugge navodno je platio oko 3,5 milijuna eura za hrvatskog stopera, koji će biti jedan od važnijih igrača u momčadi belgijskog prvaka.

"Matej je u polovici sezone pokazao svu svoju kvalitetu. To što je već bio s nama bit će prednost u startu. S njim se konkurencija na poziciji stopera pojačava, što je sjajno", komentirao je Leko nakon što je transfer postao i služben.

Hrvatski napadač Stipe Perica sljedeću će sezonu provesti u dresu novog člana elitnog razreda talijanskog nogometa Frosinonea, javljaju talijanski mediji.

Nakon dvije i pol sezone u redovima Udinesea Stipe Perica karijeru nastavlja kao član Frosinonea, momčadi koja je ovog ljeta izborila pravo na povratak u Serie A, zahvaljujući uspjehu u doigravanju protiv Palerma.

Perica (23) posuđen je Frosinoneu do kraja aktualne sezone te će imati priliku provoditi još više minuta na talijanskim prvoligaškim travnjacima.

Perica je 2013. godine, nakon nastupa za Zadar, potpisao za engleski Chelsea te dvije sezone proveo na posudbi u nizozemskoj NAC Bredi, da bi se potom zaputio u Italiju. Zadranin ima 12 nastupa za hrvatsku U-21 vrstu.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider