Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
martin erlić

Hit igrač Serie A: ''U Dinamu su svi znali da navijam za Hajduk, a san mi je zaigrati na Poljudu''

Erlić je rođen u Zadru, a sa samo 12 godina došao je u Dinamo.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tek su u 23 godine, ali on oduševljava u Italiji. Mladi hrvatski reprezentativac Martin Erlić sjajno igra u dresu Spezije u Serie A.

Erlić je u prošlom kolu protiv Crotonea asistirao za 2:2 u 89. minuti susreta da bi samo tri minute kasnije zabio za pobjedu od 3:2.

gol expired Fabregas nahvalio Kovača i objasnio kako pod njim stvari funkcioniraju divider

Hit igrača Serie A prate brojni klubovi, a glavni kandidati za njegovo dovođenje su Milan, Fiorentina i Roma.

San mu je Hajduk

''Bit ću iskren i kazati Hajduk. Ipak sam Dalmatinac i Hajduk mi je uvijek bio broj jedan. Kad sam bio u Dinamu svi su znali da sam navijač Hajduka. Nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. To mi je dječački san. Mislim da je svakom djetetu u Dalmaciji pojam Hajduk i Torcida. Meni je san igrati pred navijačima i mislim da bi mogao igrati samo za navijače. Nogomet gledam drugačije, pokušavam ga živjeti. Navijači su nogomet i oni daju tu atmosferu, bez njih nema žara i djeluje kao da smo u kinu'', rekao je Erlić za Germanijak.

Erlić je rođen u Zadru, a sa samo 12 godina došao je u Dinamo i imao slično odrastanje kao Bruno Petković i Šime Vrsaljko koji su također mladi stigli u Zagreb iz Dalmacije.

gol expired Sjajni Whittaker u fenomenalnoj borbi pobijedio Gasteluma i zaslužio veliki revanš za pojas protiv Adesanyje divider

U Dinamu se nije uspio nametnuti pored Kalaice i Solde, ali odlazak u Rijeku mu je bio pun pogodak. Tamo je bio od 2012. do 2014. godine i zatim je otišao u Parmu, Sassuolo i Sudtirol da bi prije dvije godine potpisao za Speziju i skrasio se u početnoj postavu 14. kluba Serie A.

Erlić je igrao za Hrvatsku na U-21 Euru i plasirao se četvrtfinale.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider