Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PROTIV HRVATSKE NA SP

Marokanci odabrali nasljednika Vahida Halilhodžića

Čovjek koji će nogometnu reprezentaciju Maroka povesti na Svjetsko prvenstvo je Walid Ragraui.

Reprezentacija Maroka (Foto: Afp)

Prema napisima marokanskih medija, tamošnji nogometni savez dogovorio je kako će dužnost izbornika umjesto Vahida Halilhodžića preuzeti Walid Regragui (46).

Maroko je jedan od suparnika Hrvatske u skupini F na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Vatreni će upravo protiv ove reprezentacije otvoriti nastup na prvenstvu, 23. studenog od 11 sati u Al Khoru.

Trenutni osvajač afričke Lige prvaka

"Savez je s Regraguijem postigao dogovor vezan uz sve tehničke detalje kao i o ciljevima koji bi se trebali ostvariti", objavio je portal alyaoum24, dok je specijalizirani sportski portal hesport prenio kako je Regragui potpisao trogodišnji ugovor.

Halilhodžić je napustio klupu Maroka prije desetak dana zbog "različitih pogleda na način pripreme "Lavova Atlasa" za nastup na Svjetskom prvenstvu.

Regragui je ove godine s Wydadom iz Casablance osvojio afričku Ligu prvaka i naslov prvaka Maroka te se spominjao kao najveći kandidat za izbornika i prije smjene Halilhodžića.

To je samo dokaz kako jako dobro poznaje nogometaše u svojoj domovini, ali i to kako je trener sposoban za velike rezultate, što je veliko upozoranje Zlatku Daliću, koji će ga morati nadmudriti za uspješno otvaranje prvenstva.

Tijekom igračke je karijere Regragui, koji je rođen u Francuskoj i gotovo isključivo igrao za francuske klubove, igrao na poziciji desnog braniča te je sakupio 45 nastupa za reprezentaciju Maroka.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider