Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
GRUBO I NEPOTREBNO

VIDEO Bio je najgrublji igrač šampionske Rijeke, a sad je crvenim kartonom pokazao da navike nije promijenio

U susretu Europske lige između njegovog Qarabaga i švedskog Hackena, Marko Vešović dobio je crveni karton.

Marko Vešović (Foto: Profimedia)

U jako dobrom sjećanju ostao je Marko Vešović navijačima Rijeke. Crnogorac je tri sezone proveo na Kvarneru, no najviše je dao u onoj 2016./17., šampionskoj sezoni Kekove momčadi.

Ljubimac navijača Rijeke, ostalih baš i ne

Koliko je Riječanima ostao u dobrom sjećanju, toliko većini navijača drugih klubova baš i nije. Prije svega zbog velike borbenosti, koja je često odlazila u grubost. Znate onaj tip igrača koje obožavate kad je vaš, ali ih baš i ne možete smisliti kad igra za nekoga drugog? Marko Vešović upravo je takav.

Spomenute sezone dobio je devet žutih kartona, a kroz karijeru ih je nakupio podosta, u 405 utakmica čak 74. Pet puta bio mu je drugi pa je rezultirao crvenim, a dvaput je dobio izravni crveni karton.

Do jučer jednom, no sad se i to promijenilo kad je kažnjen u gore spomenutom susretu.

Izgubio loptu pa pogibeljno startao

Vešović je izgubio loptu u napadu, a onda je vrlo grubo i nesmotreno startao na protivničkog igrača. Sudac mu je prvo pokazao žuti karton, ali nakon intervencije VAR-a je promijenio svoju odluku na izravno isključenje.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Isključenje ipak nije imala utjecaja na rezultat. Qarabag je pobijedio 2:0 te je prošao kao drugoplasirani, dok je Hacken upisao svih šest poraza.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider